Sağlık Kurulu Raporları Konulu Eğitim Düzenlendi

Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından 11 Ocak 2017 tarihinde SBÜ Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gümüşsuyu Ek Binası toplantı salonunda Türk Silahlı Kuvvetleri personeline Sağlık Yeteneği Yönetmeliği kapsamında Sağlık Kurulu Raporları konulu eğitim düzenlendi. Beyoğlu KHB Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Oktay İnci’nin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıya Sağlık Kurulu Raporu vermekle yükümlü olan hastaneler ile İstanbul Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı sağlık tesislerinin ilgili alanlarında çalışan yetkililer katıldı. Toplam 143 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen eğitim SBÜ Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapmakta olan Psikiyatri Uzmanı Dr. Onat Yılmaz tarafından verildi.